Telefoon: 0317-617490

  • Piet Lagerwaard

Trainingen

Vallen met beleid
De training 'Vallen met beleid' gaat over het voorkomen van vallen en indien dat toch gebeurt, ontspannen te vallen. Met andere woorden: valpreventie en valtraining. Deze cursus is bedoeld voor 55-plussers die zichzelf willen trainen of zorg verlenen aan een oudere, en voor de ouderen zelf.
Aikido in bedrijf
Communicatie
Basistraining Persoonlijke Effectiviteit in Communicatie
In balans voor de klas
In de training ''In balans voor de klas'' leren docenten en aankomende docenten om te gaan met mentale en fysieke druk.
Vitaliteit en reïntegratie
Deze training is bedoeld voor 1) mensen die kampen met energieverlies en futloosheid als gevolg van werkloosheid, en 2) werknemers die tijdelijk niet werkzaam zijn als gevolg van ziekte of andere omstandigheden.
Weerbaarheid en assertiviteit
De cursus Weerbaarheid en assertiviteit leert mensen om te gaan met psychische of fysieke druk, bedreiging en geweld. De cursus wordt aangeboden aan of via organisaties die hun personeel weerbaarder willen maken tegen agressief publiek waarmee zij in aanraking komen. Dit kan individueel of in teamverband.
Weerbaarheid bij pesten op school
Hoeveel volwassenen kijken niet met negatieve gevoelens terug naar hun schoolopleiding? En dat is niet omdat ze last hadden met algebra, maar met medescholieren, met pesters. In die periode was het geintje van de één, een ware hel voor de ander.
Zelfverdediging bij geweld
Deze training is gericht op gevechtssituaties, dat wil zeggen situaties die echt uit de hand zijn gelopen en waarin verdediging de enige optie is.
ActiefotovaltrainingASAJikiShinKan.jpg